
Lecithin Лецитин, NSP, НСП, США Для поліпшення функціонування мозку, живлення нервової системи
- Немає в наявності
- Код: 1661 (P)
844 ₴
- Стимулює мозкову активність;
- Живить нервову систему, є компонентом оболонок нервових клітин;
- Зменшує відкладення жирів в печінці;
- Покращує засвоєння вітамінів кишковим трактом;
- Регулює рівень холестерину і жирних кислот, що містяться в крові
-
Роль лецитину в організмі
Lecithin (Лецитин) – це основне хімічна речовина, що формує простір між клітинами, що забезпечує нормальне функціонування ЦНС і клітин головного мозку. Також лецитин – це один з основних утворюючих компонентів печінки.
Лецитин – це будівельний матеріал, необхідний для своєчасного оновлення клітин печінки.
Лецитин є основним транспортувальників вітамінів, поживних речовин і лікарських препаратів клітинам організму. 50% клітин печінки, третину та ізолюючих захисних тканин, що оточують спинний і головний мозок, теж складаються з лецитину.
Функції лецитину
Lecithin (Лецитин) є живильним вещетвом, яке необхідно для нервових клітин, з нього складається 30% головного мозку і 17% нервової системи. Недостатній рівень лецитину викликає дратівливість і відчуття втоми, призводить до мозкового виснаження, а іноді і до нервових зривів.
Завдяки лецитину процеси окислення в організмі протікають швидше, він нормалізує жировий обмін, стимулює роботу мозку, покращує функціонування та стан серцево-судинної системи, стимулює виділення жовчі, вироблення еритроцитів і гемоглобіну. Також завдяки лецитину підвищується опірність організму до негативного впливу токсинів, поліпшується засвоєння вітамінів A, D, E, K.
Для вироблення енергії
Потреба в лецитині відчувають всі клітини організму. Сама ж речовина відноситься до вітамінів групи B і бере участь у виробленні енергії. Лецитин необхідний для виробництва ацетилхоліну, який забезпечує нормальну роботу ЦНС. Нормальний жировий і холестериновий обмін в організмі, процеси вироблення гормонів теж неможливі без лецитину – речовини, що володіє жиророзчинні властивостями.
Лецитин тваринного походження менш ефективний, ніж лецитин овочевого походження.
Розроблений компанією NSP Lecithin (Лецитин) – це очищений концентрат овочевого лецитину, який був отриманий з соєвого масла. У його складі міститься 95-97% ПНЖК і фосфоліпідів.
Властивості лецитину
- Регулювання вироблення жовчі;
- Відновлення структури печінки і легенів;
- Попередження розвитку цирозу і інших розладів печінки у зловживають алкоголем;
- Профілактика атеросклерозу;
- Стабілізація рівня містяться в крові тригліцеридів;
- Висновок холестеринових надлишків з судин і тканин;
- Передача нервових імпульсів;
- Регулювання маси тіла, оберігання від надмірної ваги.
-
Лецитин також необхідний вагітним, годуючим матусям для формування і забезпечення нормального розвитку нервової системи і мозку дитини.
Лецитин від NSP покращує пам'ять, рятує від депресій, стимулює аналітичне мислення, є гарною підтримкою для тих, хто кинув палити. Рекомендований при розсіяному склерозі для поліпшення стану хворого.
Склад - 1 капсула:
- Лецитин з бобів сої560 мг
- ЗАСТОСУВАННЯ: в якості біологічно активної добавки до їжі дорослим приймати по 1 капсулі 3 рази в день під час їжі. Зберігати в сухому, прохолодному місці. ПРОТИПОКАЗАННЯ: не рекомендується приймати при індивідуальній непереносимості компонентів продукту
Основні | |
---|---|
Виробник | Nature's Sunshine Products |
Країна виробник | США |
Вага | 169.1 г |
Основні атрибути | |
Кількість | 170 |
- Ціна: 844 ₴